Σε διεθνές τουρνουά των ακαδημιών της ΑΕΚ παίκτης της ΑΠ Σούδας

Α.Π. Σούδας | 26 Μαρτίου 2018, 9:07

Τιμητική αποτελεί η πρόσκληση της ΑΕΚ σε παίκτη της ΑΠ Σούδας για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα στο Ναύπλιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για τον νεαρό Κριστιάν Μπίτι του τμήματος Προπαίδων. Ο παίκτης της ΑΠ Σούδας θα πάρει μέρος το διάστημα 2-5 Απριλίου σε διεθνές τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μάλιστα μέρος μεγάλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, όπως είναι η Βαλένθια, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός καθώς και μία ομάδα Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η δοκιμή του Μπίτι που σίγουρα αποτελεί μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο από την ΑΕΚ, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν οι δύο ομάδες σε επίπεδο ακαδημιών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο Διεθνές Τουρνουά Valnecia C.F. Elite Tournament 2018, που θα διεξαχθεί από 2-5 Απριλίου 2018 στο Ναύπλιο κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Προπαίδων της Ακ. Ποδ. Σούδας Μπίτι Κριστιάν. Ο ποδοσφαιριστής μας κλήθηκε να αγωνιστεί στην επίλεκτη ομάδα του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ.  
Ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά είναι η AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, Βαλένθια, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός καθώς και επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Αργολίδας.
Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της συστηματικής παρακολούθησης παικτών των Τμημάτων Υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας από το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250