Σε αξιολόγηση παικτών στην Ολλανδία ο Σήφης Γεωργιλαδάκης (pics)

Πλατανιάς ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 18 Απριλίου 2018, 11:56

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο τερματοφύλακας της Κ17 του Πλατανιά (δανεικός από το ΣΥΝΚΑ), Σήφης Γεωργιλαδάκης που πήρε μέρος το προηγούμενο διάστημα σε αξιολόγηση ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία, η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις του Άγιαξ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η παρουσία του 17χρονου ποδοσφαιριστή ήταν στο πλαίσιο αξιολόγησης από το γραφείο εκπροσώπησης Soccerpromo Management (η οποία βρέθηκε και στα Χανιά τις μέρες του Πάσχα στο γήπεδο Κολυμπαρίου) με τον ίδιο να περιμενει πλέον τα αποτελέσματα. Πάντως από την ομάδα του ΣΥΝΚΑ στην οποία ουσιαστικά ανήκει, του έυχονται καλή επιτυχία σε αυτή την σημαντική του στιγμή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ένα παιδί, γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Νέας Κυδωνίας-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας.

Ο πορτιέρο της Κ-17 του Πλατανιάς, δανεικός από την ομάδα μας, Σήφης Γεωργιλαδάκης, μόλις 17 ετών, δοκιμάστηκε στην Ολλανδία, στο πλαίσιο αξιολόγησης από το γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών SoccerPromo Management και αναμένει τα αποτελέσματα!

Ο Σήφης δεν λέει πάντως να αποχωριστεί τα ερυθρόλευκα, αφού, εκτός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στα ίδια χρώματα είναι ντυμένος ο Πλατανιάς (που ήδη παίζει), αλλά και ο Ολυμπιακός (έχει δοκιμαστεί), όπως και ο Άγιαξ (φωτο).

Η διοίκηση, προπονητές και οι συναθλητές του στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εύχονται στον Σήφη καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

ajax3

ajax2

 

Estrella