Σε ανοδική… τροχιά ο Τιτάν, 3-0 τη Δόξα

Τιτάν Δόξα Παχ. | 11 Νοεμβρίου 2018, 22:35

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε ο Τιτάν, με την 4η νίκη του στα τελευταία 5 παιχνίδια, με 3-0 απέναντι στη νεανική Δόξα Παχιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Παναγιώτη Παλαθούρα βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στην πολύτιμη νίκη που τη φέρνει στην 6η θέση μαζί με τον Γρανίτη.

Στο 63′ ο φορμαρισμένος Σερανάι αξιοποίησε σέντρα του Δρίβαλου για το 1-0, για να γίνει το 2-0 στο 85′ από τον Πατσαρίκα. Οι δύο σκόρερ του Τιτάνα είχαν και από ένα δοκάρι. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Χατζημαρινάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τιτάν (Παναγιώτης Παλαθούρας): Φραγκούλης, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης (88′ Α. Μανουσάκης), Κουτσουπάκης, Ι. Μανουσάκης, Κουνδουράκης,  Μαρκουλάκης (90′ Σπαθαράκης), Πατσαρίκας (87′ Μιχαλακόπουλος), Ράντεβ (50′ Δρίβαλος), Σερανάι, Ποντίκας.

Δόξα Παχιανών (Χρήστος Αθανασίου – Αλκης Δημήτρης): Σκουμπάκης, Χατζημαρινάκης, Κουνέτας, Μαράκης, Βόκρι (85′ λ.τρ. Μαρκουλάκης), Δημήτρης (75′ Κουρνιδάκης), Περράκης, Αναστασόπουλος (65′ λ.τρ. Φραντζεσκάκης), Γκιόκα, Κορωνάκης, Κουβαριτάκης

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad