Σε ανοδική πορεία η ΑΕ Κυδωνίας, 1-0 την Σπάθα

Σπάθα ΑΕ Κυδωνίας | 3 Ιανουαρίου 2018, 18:56

Την τέταρτη σερί της νίκη κατέκτησε η ΑΕ Κυδωνίας, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σπάθας στον Αλικιανό για τη 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Χανίων. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη πέτυχε ο Δημητρογιαννάκης με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Σίνη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της ΑΕ Κυδωνίας. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο σκόρερ, Δημητρογιαννάκης. 

Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη σερί για την ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη, οι δύο εκ των οποίων ήταν άνευ αγώνος, φτάνοντας πλέον τους 20 βαθμούς. 

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης): Δασκαλάκης, Δημητρογιαννάκης, Σίνης, Σφυριδάκης, Μιχάκης, Καλαμπαλίκης (λ.τρ. 30′ Γεωργανάς, λ.τρ. 65′ Κοκολάκης), Βεστάκης, Παρασκευούδης,Τωμίδης, Καλογεράκης (89′ Παντελάκης), Χενρέζ (78′ Μπάχα)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Θεοδωρογλάκης (80′ Μάρακας), Χαρατσίδης, Ροδοκανάκης, Νικολακάκης Ανδρ. (75′ Αράμποφ), Κουδέρης, Μοσχανάκης, Ρεθεμνιωτάκης, Σκορδύλης (85′ Πουρσανίδης), Γλεντουσάκης, Αλκούρτι

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden