Σε αναζήτηση έδρας ξανά ο Εθνικός, για το ματς με τον Γιούχτα

Γ' Εθνική 13 Νοεμβρίου 2018, 12:26

Υποχρεωμένος να ψάξει για νέα έδρα είναι ο Εθνικός, για το ματς με τον Γιούχτα, λόγω επισποράς στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ήδη οι “Πειραιώτες” έχουν παίξει μία φορά μακριά από το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα, στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, που έγινε στον Ταύρο. Λόγω επισποράς όμως και εκεί, αλλά και αγώνα του Φωστήρα για την Α’ Κατηγορία Αθηνών, δεν είναι εφικτή η χρησιμοποίησή του στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρονται τα εξής:

Μια παλιά ελληνική παροιμία έλεγε «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια». Μάλλον για τον Εθνικό, πλέον δεν υπάρχουν καθόλου «σπίτια» για το επόμενο “εντός” έδρας ματς με αντίπαλο τον Γιούχτα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», το γήπεδο θα κλείσει καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες επισποράς στο γήπεδο για τη συντήρηση του χλοοτάπητα, και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο κλειστό θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη και το γήπεδο του Ταύρου, το οποίο είναι δύσκολο να παραχωρηθεί προς χρήση στον Εθνικό, καθώς επίσης ο Φωστήρας αγωνίζεται εντός έδρας.

Ετσι λοιπόν, ο Εθνικός, για άλλη μια αγωνιστική δεν έχει ένα «Σπίτι» να στεγάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του. Το λίκνισμα στο ρυθμό του «Καιρού των Τσιγγάνων» θα συνεχιστεί, άγνωστο έως πότε. Η εύρεση λύσεως στο γηπεδικό είναι εκ των ων ουκ άνευ, για ένα σύλλογο μεγάλο, όπως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad