“Σεφτέ” στο Ν. Χωριό

Νέος Σαμψών Ασπίδα | 13 Οκτωβρίου 2019, 13:58

Η Ασπίδα πέτυχε την παρθενική της νίκη στη Β' κατηγορία, φεύγοντας με "διπλό" από το γήπεδο του Νιο Χωριού την Κυριακή το πρωί απέναντι στο Νέο Σαμψών, χάρη σε γκολ του Μπουλή στο πρώτο μέρος (0-1).

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Δημήτρη Φούρλα πήρε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια και ξέφυγε από τις δύο τελευταίες θέσεις για πρώτη φορά, αφήνοντας εκεί τις ΑΠ Σούδας και Ιωνία 2000.

Απ’ την άλλη, ο Νέος Σαμψών υπέστη τη δεύτερη ήττα του, ξανά στην έδρα του μετά από εκείνη από τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών την 3η αγωνιστική.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν οι δύο ομάδες πάνε στο ημίχρονο. Ηταν μία προσπάθεια του Ζη, ο οποίος πάσαρε για τον Μπουλή και εκείνος με σουτ στη γωνία σημειώσε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης Βοηθοί: Τσαπαρίδης – Πατεδάκης

Νέος Σαμψών (Τάκης Λαζαρίδης): Βολάνης, Μανατάκης (46′ Ζαλισβίλι), Σαπουνάκης (65′ Ματσαμάκης), Τζομπανάκης (46′ Σπαθαράκης), Μπουρμπάκης, Δόβελος, Νταμαδάκης, Τσαγκαράκης, Μητσώνης, Μανουσάκης, Κοντός

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Καζάκος, Καραθανάσης, Κοζάκης, Χαιρετάκης, Παπαδάκης, Ζης, Μπουλής (85′ Κουτρουμπάς), Παπαγιαννόπουλος (75′ Παντελακάκης), Σωτηρίου, Ρουσκέτος, Αρβανίτης

 

 

 

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad