Σεργάκης: Ο πιο δυνατός αντίπαλος

Ιδομενέας | 25 Οκτωβρίου 2018, 18:55

Ο Ιδομενέας έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο ντέρμπι απέναντι στο Νέο Σαμψών.

Η ομάδα του Μάριου Σεργάκη βρίσκεται μόνη στην κορυφή της γενικής κατάταξης και μετά το τέλος του ματς θέλει να έχει παραμείνει εκεί. Είναι η μοναδική, εξάλλου, που έχει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα προσπαθήσει να διευρύνει το εντυπωσιακό της σερί.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο athlitiko και τόνισε πως το συγκρότημα του θ’ αναμετρηθεί με το δυνατότερο ίσως αντίπαλο της στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που θα γίνει σε μικρό γήπεδο. Θ’ αντιμετωπίσουμε τον πιο δυνατό ίσως αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Αναφορικά με την πορεία του Ιδομενέα στη Β’ ΕΠΣΧ είπε πως ακόμη είναι νωρίς και ότι το πρωτάθλημα δεν αποτελεί αυτοσκοπό. «Είναι νωρίς ακόμη, αφού, εκτός των άλλων, έχουμε πάρει και δύο παιχνίδια στα… χαρτιά. Η εικόνα μας είναι σχετικά καλή, αν και δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη τον ρυθμό που θέλουμε. Αισιοδοξούμε πως θα πάμε καλά, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η κατάκτηση του τίτλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στα αγωνιστικά, τώρα, ο Πενταράκης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η παρουσία του κρίνεται αμφίβολη, ενώ θα λείψει σίγουρα ο Αποστολάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad