“Σειρήνες” για Χαλκιαδάκη

Χανιά | 21 Ιουλίου 2018, 18:10

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων φέρεται να έχει προσελκύσει ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, μετά την καλή χρονιά που πραγματοποίησε με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Σύμφωνα με το sport24 την περίπτωση του Ηρακλειώτη επιθετικού εξετάζουν ομάδες από τη Σκωτία, από Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και από τη Super League. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Χανίων, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε καλό δρόμο η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με μόνη προϋπόθεση να μη συνεχίσει να αποτελεί το ενδεχόμενο πρότασης από ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24 έχει ως εξής:

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Μηνάς Χαλκιαδάκης παρά την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από την ομάδα των Χανίων.

Το προηγούμενο διάστημα άλλωστε το όνομα του είχε παίξει και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τους Κρητικούς και να τον έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του, ενώ τον 23χρονο επιθετικό έχει τσεκάρει και ο Γιώργος Δώνης.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν πως ο Χαλκιαδάκης δέχθηκε κρούση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σκωτίας ενώ και ομάδες από Σκανδιναβικές χώρες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ο 23χρονος επιθετικός ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τον ΑΟΧ Κισσαμικό με 26 εμφανίσεις και εννιά τέρματα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από το εξωτερικό όσο και της Super League.

Παράλληλα και δυο ομάδες της Super League, οι Λαμία και ο Παναιτωλικός, έχουν προσεγγίσει τον νεαρό επιθετικό ο οποίος ετοιμάζεται για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad