Σασί: Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου

Super League 1 15 Ιουλ 2018, 12:36

Το πρωί της Δευτέρας (16/07) ο Ισμαήλ Σασί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Τυνήσιος επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για τη μετακίνησή του στον ηρακλειώτικο σύλλογο και πρόσθεσε πως έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Τόνισε, επίσης, πως θα δώσει το 100% των δυνάμεών του για να βοηθήσει τους “ασπρόμαυρους”.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Περιμένω να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Για την ιστορία της και τον εκπληκτικό κόσμο που έχει. Έχω δει παιχνίδια του ΟΦΗ και ξέρω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Θέλω πραγματικά να το ζήσω όλο αυτό. Την όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο του ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό και να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad