Σαρικεΐσογλου: Να απολαύσει ο κόσμος τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό

Βόλεϊ | 11 Οκτωβρίου 2019, 16:24

Λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό με τον Παναθηναϊκό (11/10, 19:30) ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να βρεθεί στο κλειστό του ΒΑΚ και να απολαύσει τα παιχνίδια προετοιμασίας της κρητικής ομάδας. 

Ο 36χρονος ακραίος, έχοντας στην “πλάτη” του 11 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία εντάχθηκε στον ΟΦΗ με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του. Ο Σαρικεΐσογλου μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων στα πρώτα φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Κηφισιά στην Αθήνα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ως εξής:

-Μιχάλη, δυο νέα δυνατά φιλικά για τον ΟΦΗ με τον Παναθηναικό…

Είναι δυο ακόμη δυνατά τεστ για μας. Παίζουμε μια δυνατή ομάδα και μας κάνουν καλό αυτά τα παιχνίδια αυτήν την εποχή, που βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας. Εμείς δουλεύουμε για να αυτοματοποιήσουμε κάποια πράγματα, να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού μας και να βγάλει ο προπονητής τα συμπεράσματα του.

-Περιμένετε κόσμο στο γήπεδο;

Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να απολαύσει τα παιχνίδια αυτά. Είναι η πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α1 κατηγορία, αν και είναι φιλικά. Εχουμε βγάλει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε κάποια πράγματα.

-Τι μπορείς να μας πείς για τον φετινό ΟΦΗ, που χτίζεται αυτήν την εποχή;

Εχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα. Είμαστε μια καλή και έμπειρη ομάδα που έχει αθλητές που θέλουν να κερδίζουν. Αυτό θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ βήμα-βήμα έχει βάλει μια καλή παρακαταθήκη για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, πάντα με χαμηλά το κεφάλι και υπομονή. Υγεία να έχουμε και θα πάνε όλα καλά.

 

JoyMachine

Rabona ad