Σαμαράς: Θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Χανιά | 17 Σεπτεμβρίου 2018, 12:03

Εκτός από τον Θανάση Στάικο με κολακευτικά λόγια για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αναφέρθηκε και ο ακραίος μπακ της Ερμιονίδας - και πρώην παίκτης της Παλαιόχωρας - Παντελής Σαμαράς.

Ο έμπειρος αμυντικός χαρακτήρισε πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, προβλέποντας ότι θα πρωταγωνιστήσει ξανά στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία τόσο καλή ομάδα όπως φάνηκε και στο περσινό πρωτάθλημα, με τη θέση στην οποία τερμάτισε, είναι δύσκολο εξ αρχής. Νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αν είχαμε προηγηθεί στο σκορ θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα η ποιότητα του αντίπαλου και ο ρυθμός που επέβαλε από ένα σημείο και μετά άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, ισοφαρίσαμε, αλλά από μία απώλεια από στημένη φάση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Η εξαιρετική ευστοχία του αντιπάλου δε μας άφησε περιθώρια να αντιδράσουμε. Ίσως για ένα πολύ μικρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε πάλι αρκετά καλά, αλλά η ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη και ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στη Football League. Να πω ότι κι εμείς δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία, τι έχουμε κάνει στις προπονήσεις, τι πρόσωπο βγάζουμε στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλό πρόσωπο και καλύτερο ακόμη από αυτό που δείξαμε σήμερα (χθες) και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Καλή συνέχεια στον ΑΟΧ-Κισσαμικό και καλή συνέχεια και σε εμάς και χωρίς τραυματισμούς».

 

Estrella
/psiloritischania