Σήμερα κρίνεται η παραμονή… Στις 3 με Λεβαδειακό

Πλατανιάς | 20 Ιανουαρίου 2018, 11:59

 Τα ψέματα για τον Πλατανιά τελείωσαν. Οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν το μεσημέρι στις 3 απέναντι στο Λεβαδειακό το πιο καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ, με τα πράγματα να δείχνουν πάρα πολύ απλά...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εφόσον δεν κατακτηθεί η νίκη, μια νίκη που αγνοείται από τις 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή για 4 ολόκληρους μήνες, ο Πλατανιάς θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από τη νέα χρονιά θα επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στη Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα, αυτό το παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό αλλά και τα δύο επόμενα κόντρα σε Κέρκυρα και Απόλλωνα εφόσον ο Πλατανιάς μπορέσει και κάνει την υπέρβαση με βάση τις φετινές αγωνιστικές του δυνατότητες τότε θα δείξει πως είναι “ζωντανός” στη μάχη για την παραμονή. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησε και σε μία έκτη μεταγραφή τις τελευταίες ώρες, κάνοντας δικό του τον Ισπανό δεξιό μπακ, Φραν Γκρίμα. 

Μένει να φανεί εάν πράγματι ο Πλατανιάς θα μετουσιώσει και στην πράξη αυτή του την επιθυμία, κατακτώντας μια νίκη που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη κόντρα πάντως σ’ έναν αντίπαλο που δείχνει σε καλή κατάσταση φέτος και προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Μανουέλ Ρόκα υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με το καινούριο πρόσωπο να είναι ο Κασάλιτσα που δεν αποκλείεται κιόλας να είναι στο βασικό σχήμα.

Φυσικά να σημειωθεί ότι είναι αναγκαία η υποστήριξη από την πλευρά του φίλαθλου κόσμου, έτσι ώστε ο Πλατανιάς να μπορέσει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και στη συνέχεια να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης, έχοντας για βοηθούς τους Καμπούρη (Εύβοιας) και Σαμοίλη (Αθηνών) ενώ 4ος θα είναι ο Τσαμούρης (Πειραιά).

 

Estrella