Σάρκα και οστά για την ΠΑΕ Χανιά

Χανιά | 14 Οκτωβρίου 2019, 17:34

Σάρκα και οστά ενημερώνει η ΠΑΕ ότι πήρε το όνομα "Χανιά", καθώς εγκρίθηκε επίσημα η σχετική αλλαγή από το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων για το διακριτικό τίτλο στην ονομασία.

/Bella Pizza

Και επίσημα, λοιπόν, από τις 10 Οκτωβρίου το όνομα της ομάδας από ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός έχει αλλάξει σε Χανιά, καθώς έγινε η σχετική καταχώρηση στο Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο).

Το θέμα του ονόματος είναι πάρα πολύ σημαντικό και όπως είναι γνωστό έχει απασχολήσει μέχρι τώρα πάρα πολύ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για τον οποίο σημειώνουν τα Χανιά σε επίσημη ανακοίνωση τους ότι, «ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει “σάρκα και οστά” μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου.

Οπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε “Π.Α.Ε. – Χανιά”.

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ενας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χανιά».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad