Ρότσα: Ότι καλύτερο μπορούμε στην Κρήτη (videos)

Football League | 6 Δεκεμβρίου 2019, 22:41

Δεν επηρεάζεται από τις δύο συνεχόμενες ήττες ο Θεσπρωτός που έρχεται στην Κρήτη να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί σύμφωνα με τον προπονητή του, Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Χρήστος Νόνης δηλώνει ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΙ.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Χρήστος Νόνης παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της ιστοσελίδας theball.gr λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Θεσπρωτού για την Κρήτη. Αναλυτικά όσα είπαν…

Χουάν Ραμόν Ρότσα (προπονητής Θεσπρωτού): «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Ερχόμαστε από δύο ήττες στο γήπεδό μας κόντρα σε πολύ καλές ομάδες με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο, ανταγωνιστική ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε όσο μπορούμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Είναι μεγάλο ταξίδι (λεωφορείο, καράβι κλπ) αλλά αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε περισσότερο όλοι μαζί, να κουβεντιάζουμε και να ζούμε περισσότερες ώρες μεταξύ μας στον ίδιο χώρο και νομίζω ότι είναι καλό που γίνεται ένα τέτοιο μεγάλο ταξίδι για να είμαστε πιο ενωμένοι ακόμη.»

Χρήστος Νόνης (ποδοσφαιριστής Θεσπρωτού): «Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα και μάλιστα μέσα στην έδρα μας, στην οποία είχαμε δείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από τα δύο παιχνίδια, έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι. Την Κυριακή μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα, η οποία άλλαξε και προπονητή.

Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ανεβαίνει η ψυχολογία, αλλάζουν πράγματα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς γιατί αλλιώς θα μείνουμε πίσω τη βαθμολογία και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις, συγκεντρωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.

Δε θεωρώ το μακρινό ταξίδι ως δικαιολογία. Είναι καθαρά στα πόδια μας, πόσο το θέλουμε. Θα πάμε να παλέψουμε για ότι καλύτερο όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και ότι βγει.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad