Ρόκα: Συγχαρητήρια στα παιδιά και τώρα πάμε στην Ξάνθη

Πλατανιάς | 10 Ιανουαρίου 2018, 18:25

Λιτές, πλην ουσιαστικές, ήταν οι δηλώσεις που έγιναν από τον Μανουέλ Ρόκα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Πλατανιά μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση που είχαν, σημειώνοντας ότι το μυαλό και η προσοχή όλων είναι στο ματς στην Ξάνθη.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά (απόδοση athlitiko): «Ήταν ένα ματς όπου εμάς το μυαλό μας ήταν στην Ξάνθη, είναι φυσιολογικό. Με αυτή την ενδεκάδα ίσως κάποιος νόμιζε ότι δεν ήθελα να “παίξω” το παιχνίδι και ότι θα πάμε σε ένα μεγάλο σκορ, αλλά ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά που δουλεύουν κάθε μέρα μαζί μας θα μας δώσουν ψυχή και θα δείξουν ότι δεν παρατάμε τίποτα και ακόμη και στο Κύπελλο πάντα θέλουμε να νιώθουμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είπαμε να είμαστε πολύ οργανωμένοι, να μην πάμε το πρώτο ημίχρονο να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει, το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ποτέ. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, στο δεύτερο ημίχρονο προφυλάξαμε κάποιους παίκτες για την Ξάνθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και παρότι δεν είχαν παίξει κάποιο ματς στο πρωτάθλημα, ήταν πολύ οργανωμένοι και τους είδα ενθουσιασμένους και αυτό με ικανοποιεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν ένα πολύ καλό ματς για να δείξουμε ότι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη σαν Πλατανιά και αυτό το επίπεδο πρέπει να κρατάμε πάντα».

Estrella