Ρόκα: Με… ανατριχιάζει η αντίδραση των παικτών μετά το 3-0!

Πλατανιάς | 13 Ιανουαρίου 2018, 19:53

Ο Μανουέλ Ρόκα παρά την ήττα της ομάδας του στην Ξάνθη μοίρασε "μπράβο" στους παίκτες του, τονίζοντας ότι… ανατρίχιασε με την αντίδρασή τους μετά το 3-0, όταν λίγο έλειψε να "επιστρέψουν" και να ισοφαρίσουν σε 3-3.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε και στα προβλήματα που προκάλεσε ο δυνατός αέρας, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει το αρχικό του πλάνο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του για το ματς είναι η εξής: «Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ.

Πρέπει στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

 

Estrella