Ρόκα μετά το τέλος του ματς: Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη

Πλατανιάς | 10 Ιανουαρίου 2018, 18:10

Για την αποβολή του Μπούντνικ ρωτήθηκε ο Ρόκα μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό να στέκεται πάντως στο βασικό θέμα της ομάδας του Πλατανιά που είναι η παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για τον Ουκρανό επιθετικό σημείωσε ότι, «δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, είναι λάθος δικό του», ενώ στη συνέχεια στάθηκε στους παίκτες που χρησιμοποίησε, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να γυρίσει την κατάσταση στη συνέχεια του πρωταθλήματος…  

«Εγώ θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ο Μπούντνικ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, είναι λάθος δικό του», τόνισε ο Μανουέλ Ρόκα, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Εγώ θέλω να μιλήσω για την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά. Κάναμε πολλές αλλαγές, παίξανε παιδιά από την Κ20, που δεν έχουν “πατήματα” στη Super League και δείξανε ότι η ομάδα έχει ακόμα ψυχή και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Όλοι είμαι σίγουρος ότι με την ενδεκάδα που κατεβάσαμε νομίζανε ότι θα δεχθούμε πολλά γκολ. Όμως είδαμε ότι η ομάδα κάνει δουλειά και θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στο πρωτάθλημα, αφού αυτό είναι που μας ενδιαφέρει 100%».

Estrella