Ρόκα: Εχουμε έναν κρίσιμο μήνα μπροστά μας

Πλατανιάς | 23 Ιαν 2018, 18:34

Για τη σημασία που παρουσιάζει το πρόγραμμα του Πλατανιά από εδώ και στο εξής μίλησε ο Μανουέλ Ρόκα σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM στην Αθήνα. Επίσης, επεσήμανε ότι, «δεν είμαστε, πιστεύω, η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, αλλά έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Δεν γίνεται να τα παρατήσουμε».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

Για την ανάσα που πήρε ο Πλατανιάς με τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Είχαμε ένα μεγάλο βάρος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στα προηγούμενα ματς. Πιο σημαντική είναι η νίκη για τα παιδιά που είχαν μεγάλο βάρος στα πόδια πριν από αυτό το παιχνίδι. Αυτή η νίκη δείχνει ότι δεν ήταν λόγια αυτά που λέγαμε όλον αυτόν τον καιρό. Αυτά που είχαμε πει για τα προηγούμενα παιχνίδια που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην κάνεις το καλύτερο παιχνίδι, αλλά αν δώσεις το 100% μπορεί να έρθει η νίκη».

Για το ρόστερ του Πλατανιά: «Εμείς πιστεύουμε στο σύνολο. Μια ομάδα είναι έντεκα παίκτες και πρέπει να συγχρονίσεις το σύνολο. Το σκορ μπορεί να αλλάξει με ποιότητα μπροστά και φυσικά σε κάθε θέση θες να έχεις ποιότητα. Δεν είναι μόνο αυτό. Για παράδειγμα ο Κασάλιτσα είναι καλός παίκτης, αλλά ήρθε τώρα στην ομάδα και στο πρώτο μέρος κόντρα στον Λεβαδειακό δεν μπορούσε να ταιριάξει με τον συγχρονισμό της ομάδας».

Για το τι ήθελε να αλλάξει όταν ανέλαβε και τα αποτελέσματα που “λένε” ότι ο Πλατανιάς είναι η χειρότερη ομάδα: «Αυτό που ήθελα να αλλάξω είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ίδια ιδέα σε όλη την ομάδα. Να παίζεις καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ως σύνολο. Πιστεύω ότι δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, αλλά έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Πετύχαμε νίκη που είναι βάλσαμο για εμάς».

Για τις σκέψεις του εν όψει της συνέχειας: «Εχουμε ένα πρόγραμμα τώρα που είναι στη… δική μας Λίγκα. Εχω αναλύσει όλους τους αντιπάλους που έχουμε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό και είναι ομάδες στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους που έχουν την ίδια πίεση με εμάς. Εχουμε αυτόν τον κρίσιμο μήνα μπροστά μας. Τα προηγούμενα ματς ήταν δύσκολα. Δεν γινόταν να πάρεις βαθμούς με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά και κόντρα στην Ξάνθη -με συγχωρείτε για την έκφραση- με τον κωλοαέρα, αλλά παραλίγο να κάνουμε το 3-3, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τον αέρα. Αυτό είπα στους παίκτες ότι δεν γίνεται να παρατήσουμε».

Για την υπομονή και την πίστη και τις μεταγραφές που θέλει η ομάδα: «Αυτό σίγουρα το χρειαζόμαστε όλοι. Σίγουρα και καμία μεταγραφή. Μακάρι να έρθει τώρα το δώρο των Χριστουγέννων για την ομάδα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad