Ροτοκλής: Χαίρομαι που επιστρέφω στην αγαπημένη μου Κρήτη

Γ' Εθνική 30 Ιουλ 2018, 14:38

Τη χαρά του που επιστρέφει στην Κρήτη εξέφρασε με δηλώσεις του στο athlitiko ο νέος προπονητής της Νεάπολης, Πάρης Ροτοκλής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κύπριος τεχνικός αγάπησε ιδιαίτερα το νησί, από το διάστημα παρουσίας του στην Κ19 του Κισσαμικού (σεζόν 2015-2016), με αποτέλεσμα οι επισκέψεις του να είναι συχνές.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας τόνισε ότι είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική, το καλό ποδόσφαιρο και η προώθηση κάποιων παιδιά από τη Νεάπολη και τη γύρω περιοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την επιστροφή του στην Κρήτη: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην αγαπημένη μου Κρήτη σαν προπονητής γιατί σαν επισκέπτης ερχόμουν 2-3 φορές τον χρόνο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Νεάπολης για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω την ομάδα στην πρώτη της παρουσια στη Γ’ Εθνική».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μαζί με τους συνεργάτες μου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσουμε κάποια παιδιά από τη Νεάπολη και τη γύρω περιοχή».

*Η φωτό από το αρχείο του athlitiko και την επίσκεψη στην Κύπρο το 2016 για το αφιέρωμα στους “Χανιώτες εκτός… συνόρων”

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad