Ριμπερί ήταν και… πάει!

Football League 13 Σεπτεμβρίου 2018, 20:56

Μία πολυδιαφημισμένη - λόγω της φήμης του αδερφού του ποδοσφαιριστή - μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας τελικά δεν θα πάρει "σάρκα και οστά".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Λάρισας όπως ανακοίνωσε αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Στίβεν Ριμπερί – αδερφού του άσου της Μπάγερν – λόγω μη καλής φυσικής κατάστασης.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επιστάμενες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας.

Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ’ ουδενί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα..

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards