Ρητορικά ερωτήματα σε Γραμμένο & ΚΕΔ: Ενημερώστε μας αν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2018, 22:27

Ο Πλατανιάς δεν μένει στάσιμος για τα εγκληματικά λάθη του Ζαχαριάδη στη Λεωφόρο, προχωρώντας σε έκδοση ανακοίνωσης. Μεταξύ άλλων, αναρωτιέται αν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, κάνοντας αναφορά και στις ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι παίκτες του!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά; Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε», τονίζεται, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά;

Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος.

Σήμερα πόσα ανύπαρκτα πέναλτι έπρεπε να σφυρίξουν για να χάσει οπωσδήποτε η ομάδα μας; Και πόσες κίτρινες κάρτες, έπρεπε να δοθούν, ως παρακαταθήκη στα επόμενα παιχνίδια;

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε, όχι όμως με τέτοιο τρόπο.

Estrella