Ρίχνει το βάρος στη συνέχεια

Απόλλων | 16 Οκτωβρίου 2018, 16:56

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Απτερα, στρέφει το ενδιαφέρον του ο Απόλλων.

Η ήττα στο ντέρμπι με τον Πανακρωτηριακό απομάκρυνε την ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη από τις θέσεις της κορυφής -εάν συμπεριληφθεί και η ισοπαλία που είχε προηγηθεί στο ματς με τη Σπάθα- ωστόσο στον Απόλλωνα προσπαθούν να κοιτάξουν μπροστά και να ρίξουν το βάρος στα ματς που ακολουθούν.

Ο στόχος για τον φετινό Απόλλωνα είναι να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός, χωρίς να θεωρείται αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως άλλωστε έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας, από την άλλη είναι γεγονός ότι επιδίωξη είναι ο Απόλλων να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας -κυρίως- βαθμολογικό κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί το καλό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, το οποίο συνοδεύτηκε και με πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια μέτρησε τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες, χάνοντας πέντε βαθμούς.

Σε κάθε περίπτωση, στον Απόλλωνα παρουσιάζεται από εδώ και στο εξής ένα νέο κίνητρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ανακάμψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad