Ρίσκι: 20 γκολ για να ευχαριστηθεί ο κόσμος!

Χανιά | 28 Αυγούστου 2018, 13:16

Την υπόσχεση ότι θα παίζει πάντα με την καρδιά του για την ομάδα και ότι θα προσπαθήσει να βάλει 20 γκολ για να ευχαριστήσει τον κόσμο έδωσε στις πρώτες του δηλώσεις το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ο Ρόοπε Ρίσκι.

Ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε τα εξής: «Είμαι εντυπωσιασμένος που είμαι εδώ, είναι μία νέα εμπειρία για εμένα. Αισθάνθηκα ότι με ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να παίζεις κάπου που σε “αγκαλιάζουν” από την αρχή όλοι, σε υπολογίζουν και σε θέλουν. Έχουμε ένα κοινό στοιχείο με την ομάδα, γιατί όπως κι εγώ που θέλω να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και να κάνω πρόοδο στην καριέρα μου, έτσι κι η ομάδα “χτίζεται” τώρα και θέλει να έχει μια πρόοδο. Οπότε υπάρχει ταύτιση στους στόχους που έχουμε βάλει και οι δύο πλευρές για το μέλλον».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας: «Υπόσχομαι ότι θα δουν έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει πάντα με την καρδιά του για την ομάδα και στοχεύω να πετύχω 20 γκολ για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να πετύχει και η ομάδα τους στόχους της».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad