Ρίσκι: Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα

Χανιά | 24 Νοεμβρίου 2018, 20:24

Περιχαρής που για πρώτη φορά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος και η ομάδα του έφτασε στην πρώτη της νίκη εμφανίστηκε ο Ρόοπε Ρίσκι, που ήταν ο πρωταγωνιστής στο 2-0 απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο Φινλανδός επιθετικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και βοήθησε την ομάδα του με ένα γκολ και μια ασίστ να φτάσει στη νίκη.

Ωστόσο τόνισε ότι η νίκη αυτή δε “λέει” κάτι και η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο και στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά σήμερα κάναμε ό,τι έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη και την κατακτήσαμε. Αυτό όμως ήταν απλά ένα παιχνίδι, δε σημαίνει τίποτα, πρέπει να κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε το ίδιο. Όμως ήταν σημαντικό να πάρουμε την πρώτη νίκη, για την ψυχολογία μας και για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας».

Για τη δική του απόδοση: «Επέστρεψα από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για 4-5 εβδομάδες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα και με την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου, να βοηθάω την ομάδα με τα γκολ ή τις ασίστ μου. Η απόδοσή μου ήταν καλή, αλλά μπορώ να δώσω περισσότερα. Σήμερα, προερχόμενος και από τον τραυματισμό, ένιωσα κουρασμένος μετά το 60′ και γι’ αυτό έγινα αλλαγή».

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad