Ράσταβατς: Ο Πλατανιάς δε χάνει εύκολα κανένα παιχνίδι

Πλατανιάς | 13 Ιανουαρίου 2018, 21:15

Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς, τονίζοντας ότι όποιος έχει κόντρα τον αέρα παίζει καλύτερα!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης αναφορικά με τον Πλατανιά σχολίασε ότι όπως φάνηκε και στα “Πηγάδια” είναι καλή ομάδα και δε χάνει εύκολα κανένα παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς έχουν ως εξής (απόδοση novasports): «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί έπαιξαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Μας έδειξαν σπουδαίο fair play και μεγάλη θέληση να παίξουν καλό παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες, κάποιες φορές ευνόησαν εμάς, κάποιες άλλες τον Πλατανιά.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε κάποιες στιγμές είχαμε προβλήματα. Ο Πλατανιάς έχει χάσει πολλά ματς, αλλά είδαμε πως είναι καλή ομάδα και δε χάνει εύκολα κανένα παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε, τρίτη νίκη στη σειρά που βοηθά την αυτοπεποίθησή μας.

Το να παίζεις με τόσο αέρα, είτε κόντρα, είτε υπέρ σου, είναι δύσκολο, πρέπει όμως να το εκμεταλλευτείς όταν είναι υπέρ σου. Στο πρώτο ημίχρονο που τον είχαμε κόντρα, παίξαμε καλύτερα, όπως συνέβη με τον Πλατανιά στο β’ μέρος. Συμπέρασμα είναι πως παίζεις καλύτερα με τον αέρα κόντρα!»

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania