Ράλλης: Το καλύτερο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα

Μπάσκετ 15 Δεκεμβρίου 2019, 22:27

Ως το καλύτερο παιχνίδι του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (μέχρι τώρα) χαρακτήρισε αυτό απέναντι στη Μεγαρίδα ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας.

Στο τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με την Μεγαρίδα ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, δήλωσε:

«Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Πανελευσινιακό. Με τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και ότι μας έδωσε ο αντίπαλος το πήραμε.

Χτυπήσαμε δηλαδή εκεί που έπρεπε και βγάλαμε πολύ ενέργεια και στην άμυνα. Σίγουρα το ματς κρίθηκε στη λεπτομέρεια από τη στιγμή όμως που ξεφύγαμε με 8-10 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πάνω χέρι και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Όταν καταφέρνουμε και βρίσκουμε σκορ στην επίθεση πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε και άλλα παιχνίδια. Είχαμε σε καλή μέρα στην επίθεση όλα τα παιδιά ειδικά τον Μποχωρίδη που έκανε ένα εξαιρετικό ματς, όμως το ματς κρίθηκε στην άμυνα.

Όταν κερδίζεις μια τέτοια ομάδα που είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα με πολύ μεγάλη κορμιά με αρκετές προσωπικότητες και εμπειρία στο χώρο δεν παύει να είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς.

Πήραμε μεγάλη ψυχολογία μετά τη νίκη με τα Μελίσσια και πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε σε αυτές τις θέσεις που είμαστε τώρα στη βαθμολογία απλά είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο, αλλά πήραμε ψυχολογία από αυτές τις δύο νίκες.

Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου που δούλεψαν στο κόκκινο και σε άμυνα και σε επίθεση. Ο σημερινός μας αντίπαλος είναι μια ομάδα μοντέλο, ο προπονητής έχει μεγάλη βοήθεια και παίκτες που ίσως κάποιοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και εύχομαι να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο που έχουν, αυτό της ανόδου.»

zgas

Rabona ad