Ράλλης: Να παρουσιαστούμε σοβαροί

Μπάσκετ 1 Μαρτίου 2019, 22:25

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του το τοπικό ντέρμπι με το Δειλινό (03/03) και ο Βασίλης Ράλλης υποστηρίζει ότι το συγκρότημα του πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό για να καταφέρει να πάρει το παιχνίδι.

Ο Όμιλος θέλει φυσικά να διατηρηθεί στην κορυφή της γενικής κατάταξης και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση κόντρα στον συντοπίτη, που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής του Ομίλου είπε: «Είναι ένα παιχνίδι με τοπικό χαρακτήρα και αυτό από μόνο του, το κάνει να έχει ιδιαιτερότητες. Η μια ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη, έχουν διαφορετικό στόχο όμως αυτό δεν παύει να σημαίνει πως είναι μια αναμέτρηση με τοπικό χαρακτήρα.

Το Δειλινό βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και είναι φυσιολογικό γιατί τα παιδιά δεν είχαν εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτερα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πανέτοιμοι 100% ψυχολογικά και αγωνιστικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας».

karta antonis garden