Πώς φτάσαμε σε σέντρα οριστικά στις 25 και 26 Αυγούστου

Super League 1 9 Αυγούστου 2018, 22:30

Οριστική μπορεί να θεωρείται η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου, αφού προκηρύχθηκε η νέα διοργάνωση.

Οι ομάδες που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη NOVA “εξασφαλίστηκαν” όσον αφορά την επόμενη περίοδο ότι θα λάβουν ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 900.000 ευρώ – 1.500.000 ευρώ(!) κι ως εκ τούτου ακόμα και αυτές που θα υποβιβαστούν -δηλαδή οι τρεις τελευταίες- θα έχουν εξασφαλισμένα αυτά τα χρήματα!

Από εκεί και πέρα, βάσει προκήρυξης, η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να πέσουν τρεις ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ και αντίστροφα να ανέβει μονάχα η πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ! Το θέμα είναι ότι η Φούτμπολ Λιγκ δεν το δέχεται αυτό και απ’ ό,τι φαίνεται, τη λύση θα τη δώσει η ΕΠΟ…

Σε κάθε περίπτωση, η Γ.Σ. πέρασε από… χίλια κύματα, αφού φάνηκε ότι δεν μπορούσε να τεθεί προς διαβούλευση η προκήρυξη, ωστόσο καταλυτικής σημασίας ήταν η συνάντηση που έγινε με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά με τους κ.κ. Μπαταγιάννη, Κούγια, Σπανό κι ενώ παρών ήταν ακόμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης…

Η σχετική ανακοίνωση από τη Σούπερ Λιγκ είναι η εξής:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15).

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad