Πώς τραυματίστηκε ο Καραγκούνης… Μπαίνει για εγχείριση στο ΠΑΓΝΗ

Πλατανιάς | 19 Δεκεμβρίου 2019, 11:50

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ο Βασίλης Καραγκούνης ο οποίος ήδη έχει μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ στην γναθοχειρουργική κλινική όπου και θα πραγματοποιήσει εγχείρηση!

Ο τραυματισμός του 26χρονου αμυντικού μέσου ήταν τόσο σοβαρός που όχι μόνο μεταφέρθηκε από το Μάλεμε στο νοσοκομείο, αλλά του έγινε άμεσα εισαγωγή. Την Πέμπτη το πρωί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και θα γίνει η επέμβαση…

Στον Καραγκούνη έχει χορηγηθεί ισχυρή δόση αντιβίωσης και αντιφλεγμονώδη έτσι ώστε να υποχωρήσει πρώτα το οίδημα και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ άσχημο, ένα δυσάρεστο γεγονός για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως γίνεται γνωστό, ο τραυματισμός του προέκυψε μετά από σύγκρουση που είχε σε μια φάση στο διπλό με το νεαρό τερματοφύλακα, Βενιζέλο Πενταράκη, ο οποίος βγαίνοντας από την εστία του για ν’ αποκρούσει τη μπάλα συγκρούστηκε με το γόνατό του με τον Καραγκούνη στο ζυγωματικό με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποστεί κάταγμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Καραγκούνης αναμένεται ν’ απουσιάσει από τα γήπεδα για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ενδεχομένως και δύο. Αυτό συνεπάγεται ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στη δράση τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad