Πώς κλείστηκε το φιλικό με Ολυμπιακό

Χανιά | 5 Σεπτεμβρίου 2018, 14:29

Ενα φιλικό σπουδαίας σημασίας αλλά και χρήσιμων συμπερασμάτων είναι, λοιπόν, αυτό που θα διεξαχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. 

Ο Γιώργος Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αφού δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλο δυνατότερο τεστ όπως το συγκεκριμένο. 

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ήταν φυσικά αυτός που πρότεινε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό να ανέβει στην Αθήνα και να δώσει αυτό το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση έγινε πριν από μερικές ημέρες από τους “ερυθρολεύκους” και η χανιώτικη ομάδα την αποδέχτηκε φυσικά με χαρά. Τι άλλωστε καλύτερο από το να βρεθεί ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να δώσει ένα τόσο σημαντικό φιλικό παιχνίδι. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι αυτό το ματς ήταν εκτός προγραμματισμού ουσιαστικά για τη χανιώτικη ομάδα όσον αφορά την προετοιμασία της, αλλά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια τιμητική πρόσκληση και στην ουσία ένα τόσο δυνατό τεστ.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ακόμα ότι η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναχώρησε τελικά από το Ηράκλειο και όχι από το λιμάνι της Σούδας, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμες καμπίνες. Οπως και να ‘χει, η αποστολή είναι ήδη στην Αθήνα και την Πέμπτη το πρωί, όσοι χρησιμοποιηθούν απέναντι στον Ολυμπιακού θα… μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Estrella
/psiloritischania