Πώς “είδαν” το διπλό όριο Παπαστάμος και Τζιλιβάκης

Κολύμβηση | 3 Μαρτίου 2019, 22:14

Δηλώσεις από τον Απόστολο Παπαστάμο και τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με αφορμή το όριο που κατάφερε να καταρρίψει ο Χανιώτης πρωταθλητής στα 400μ. μικτή ατομική.

Οπως είναι γνωστό, ο Παπαστάμος έπιασε με την επίδοσή του στον τελικό του αγωνίσματος, διπλό όριο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του τόσο στο πανευρωπαϊκό, όσο και στο παγκόσμιο Εφήβων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπιασα το όριο για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ηταν ένας στόχος που ήθελα να πετύχω από νωρίς, ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στα δύο αυτά πρωταθλήματα και το κατάφερα», σημειώνει στις δηλώσεις του ο Παπαστάμος. «Στόχος μου είναι να βρεθώ και πάλι στο βάθρο του Ευρωπαϊκού, ενώ στο Παγκόσμιο στοχεύω σε μία καλή κούρσα που θα με φέρει στον τελικό και από εκεί και πέρα να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του στο Ναυτικό Ομιλο, Κώστας Τζιλιβάκης, σημείωσε τα εξής: «Η επίδοση του αθλητή μου, του Απόστολου Παπαστάμου, ήταν αρκετά καλή για την εποχή. Το πρωί δεν κολύμπησε καλά, όμως το απόγευμα πέτυχε το όριο για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Εφήβων. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση πάνω στα οποία θα δουλέψουμε, ώστε να καταφέρει να μπει στον τελικό του Ευρωπαϊκού και να κολυμπήσει καλά εκεί. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τις δυο αυτές διοργανώσεις με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα».

karta antonis garden