Πρώτος αγώνας προετοιμασίας για Παμπαίδες και Μίνι του Chania BC (pics)

Μπάσκετ 20 Ιανουαρίου 2018, 16:42

Τον πρώτο τους αγώνα προετοιμασίας έπαιξαν οι Παμπαίδες και Μίνι του Chania BC απέναντι στον Τάνο Αποκορώνου, εν όψει της παρθενικής συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΚΑΣΚ. 

Η ενημέρωση από τον Chania BC έχει ως εξής:

Το …αγωνιστικό τους βάπτισμα πήραν τα δύο τμήματα της ομάδας (παμπαίδων & μίνι) που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην μικρή ιστορία του συλλόγου, στο αντίστοιχο επίσημο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚ και ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.
Σήμερα το πρωί και τα δύο τμήματα μετέβησαν με πούλμαν στον Βάμο Αοικορώνου και έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο.ΤΑΝΟΣ Αποκορώνου. Σε τέτοιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο όμως κατά γενική ομολογία τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κοπτερίδης Στέργιος δήλωσε:
“Ακολουθούμε πιστά το πλάνο που μας έχει δώσει το προπονητικό μας team, προκειμένου τα παιδιά να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν αξιοπρεπώς, στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ συμμετέχοντας για πρώτη φορά. Σήμερα φάνηκε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο γι’αυτό, εκ μέρους της διοίκησης, έδωσα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στο προπονητικό μας team.
Συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη να δουλεύουμε επενδύοντας στο μέλλον. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την διοίκηση και τους προπονητές του Α.Ο. ΤΑΝΟΣ Αποκόρωνα για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην πολύ όμορφη προσπάθειά τους.”

chania bc tanos

chania bc tanos 2

karta antonis garden