Πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά

ΑΣ Καλτσέτο | 14 Ιουλ 2018, 17:53

Τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει η ομάδα του Καλτσέτο που θα βρεθεί για 2η συνεχή χρονιά στις τοπικές κατηγορίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα, αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του προπονητικού τιμ όπου τέθηκε σε εφαρμογή ο προγραμματισμός της ομάδας Ανδρών που θα έχει στόχο και φέτος να δώσει ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά της ακαδημίας. Μάλιστα όπως σημειώνεται, θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη της καινούριας περιόδου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είχε πριν από λίγες ημέρες το τεχνικό τιμ του Α.Σ. Καλτσέτο.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε ουσιαστικά ο προγραμματισμός της ανδρικής ομάδας με στόχο να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη στο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει την καινούρια σεζόν.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος και τον τρόπο που η ομάδα θα πορευτεί στην 2η της παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Άλλωστε όπως συνέβη και πέρυσι, το βάρος θα “πέσει” και φέτος στους “μικρούς” ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο σύλλογος μαζί με τις προσθήκες κάποιων έμπειρων παικτών, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα, όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας καθώς και τις πρώτες κινήσεις για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad