Πρώτη προπόνηση χωρίς προβλήματα εν όψει Αήττητου Σπάτων

Πλατανιάς | 23 Οκτωβρίου 2018, 21:23

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Πλατανιά για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Αήττητο Σπάτων.

Ο Γιάννης Τάτσης είχε την ευκαιρία να δουλέψει το απόγευμα της Τρίτης στο Μάλεμε με τους παίκτες του, με άπαντες να είναι διαθέσιμοι. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κράτησε περίπου 80 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις δύναμης ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην τεχνική και στην τακτική.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Η ομάδα μας υποδέχεται στο Μάλεμε το Σάββατο (27/10, 16:00) τον Αήττητο Σπάτων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και βέβαια στόχος είναι αυτό το πρώτο βήμα να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα άρχισε ουσιαστικά από σήμερα με απογευματινή προπόνηση, με τον τεχνικό του Πλατανιά, κ.Γιάννη Τάτση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα κράτησε περίπου 80 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις δύναμης. Στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην τεχνική και στην τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μάλεμε, καθώς στα Περιβόλια έχει πραγματοποιηθεί επισπορά του χλοοτάπητα και πως ο Πλατανιάς θα επιστρέψει σε αυτά στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad