Πρώτη νίκη στο κύπελλο, 2-0 τα Ροδωπού

Ροδωπού Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ | 16 Οκτωβρίου 2019, 19:05

Πρώτη νίκη στο φετινό θεσμό του κυπέλλου Χανίων για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ και ταυτόχρονα πρώτη ήττα για τα Ροδωπού στη διοργάνωση. Αθανασάκης, Κεμπάτσι οι σκόρερ της αναμέτρησης στο Κολυμπάρι.

Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Αθανασάκης στο 35ο λεπτό και ο Κεμπάτσι με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ) στο 70ο “σφράγισαν” τη νίκη του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο θα πέσει την επόμενη Τετάρτη (23/10) με τον Ίκαρο Μουρνιών να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Χαλέπας στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Μπαντά – Μαραγκάκης
Παρατηρητής: Κουρκούνας

Ροδωπού (Παντελής Μαυρεδάκης): Σαραντολάκης, Παρτσάς, Παπαδάκης, Αποστολάκης, Βασιλάκης, Σγουρομάλλης (70′ Κλάδος), Περουλάκης (78′ Μπραουδάκης), Πάτα, Λιονάκης, Μοσχανάκης (60′ Στογιάνοφ), Ντουσάκης.

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Νικοάρα, Ψαράκης (70 Κορκίδης), Μουτζούρης, Αποστολάκης (80′ Ζανής), Μητρόπουλος, Ντεμάρκου, Μπουρδάκης Μέμα, Ζιντιρίδης, Αθανασάκης (60′ Βακαλουνάκης δ.), Μπέσι (75′ Κεμπάτσι).

Mikel Chania Delivery

Rabona ad