Πρώτη νίκη στα Περβόλια… εννέα μήνες μετά!

Χανιά | 16 Δεκεμβρίου 2019, 19:47

Οποιοι ενδεχομένως νομίζουν ότι ήταν απλή υπόθεση η πρώτη νίκη για τα Χανιά εντός έδρας, πλανώνται πλάνην οικτρά, καθώς η τελευταία φορά που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει, αυτό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο!

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα, αυτό είχε συμβεί στις 16 Μαρτίου στον αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα για την 22η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όπως ήταν η ονομασία της ομάδας εκείνη την περίοδο να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Παπαχρήστου στο 88ο λεπτό. Από τότε ακολούθησαν αρκετά ματς, χωρίς το συγκρότημα του Αλ. Βοσνιάδη να μπορέσει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο γήπεδο Περιβολίων. Στις 14 Απριλίου υπήρξε μεν η νίκη στα χαρτιά με 3-0 επί του Αήττητου Σπάτων, αλλά αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν μπορεί να προσμετρηθεί στατιστικά.

Συγκεκριμένα τα παιχνίδια που έδωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά την Κέρκυρα ήταν με Απόλλωνα Λάρισας (1-1), Δόξα Δράμας (ήττα 0-1) και τα τρία φετινά, κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα 0-1), ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα 0-1) και Απόλλωνα Λάρισας (ήττα 1-2).

Συνεπώς, είναι σαφές πως η νίκη μετά από εννέα ολόκληρους μήνες για τα Χανιά είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση ενώ μπορεί να εξελιχθεί και ως μια υποθήκη εν όψει της συνέχειας.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad