Πρώτη νίκη με Αλλκούρτι

Σπάθα Δόξα Παχ. | 5 Οκτωβρίου 2019, 19:24

Η Σπάθα πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Δόξας για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΧ.

Αυτή ήταν παράλληλα και η πρώτη ήττα για την ομάδα των Παχιανών που είχε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στα πρώτα τρία παιχνίδια.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγελάκη πήρε έτσι βαθιά “ανάσα” και ατενίζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ευελπισώντας να δώσει συνέχεια στη σημερινή της νίκη.

Το παιχνίδι στη Μ. Ελιά κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλλκούρτι να σημειώνει το μοναδικό τέρμα, μετά από την πάσα που δέχτηκε από τον Περαθωράκη στο 70ο λεπτό.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Χρυσού δεν άλλαξε τίποτα, ενώ να σημειωθεί ότι βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και ο γκολκίπερ Τσαβαρής, που όποτε χρειάστηκε επενέβη στις προσπάθειες των παικτών της Δόξας.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Τσιλίκας – Μισαηλίδης

Δόξα (Άλκης Δημήτρης): Βροντάκης, Κουνέτας, Μαρκουλάκης, Μαυροδήμος, Κουρνιδάκης, Μανταδάκης, Ντάλιος (36′ λ.τρ. Κληρονόμος), Βόκρι (51′ λ.τρ. Βενέτης), Κορωνάκης (78′ Κουρομιχελάκης), Χριστοφής, Γκιόκα

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Καραγιώργος, Ζογράφι (46′ Γλεντουσάκης), Τερεράκης, Καλογρίδης, Μυφτάρι, Ηροδότου, Περαθωράκης, Αλλκούρτι, Κένγκα, Ντούπη

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad