Πρώτη νίκη διά ποδός… Βαρουξάκηδων!

Σπάθα Δόξα Παχ. | 22 Σεπτεμβρίου 2018, 22:35

Στο ματς με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας στην Α' Κατηγορία, υπό το φως των προβολέων, η Σπάθα επικράτησε με 3-1 της Δόξας, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Κολυμπαρίου ήταν τ’ αδέρφια Βαρουξάκη, που συμμετείχαν και στα τρία γκολ, με τον Γιάννη να σκοράρει μία φορά και τον Νεκτάριο δύο.

Στο 20′ από προσπάθεια του Ν. Βαρουξάκη δόθηκε πέναλτι για χέρι αμυντικού και ο Ι. Βαρουξάκης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση στο 38′ με το γκολ του Κορωνάκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο “μίλησε” ο Ν. Βαρουξάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με ατομικές ενέργειες και σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε στο 70′ και στο 75′, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Μυφτάρι (80′ Αράμποβ), Κουδέρης, Ροδοκανάκης, Γλεντουσάκης, Τζουγκράκης, Ηροδότου, Ν. Βαρουξάκης (85′ Ματζοράκης), Σκορδύλης (77′ Ανδρεάκης), Ι. Βαρουξάκης, Γιακουμάκης (70′ Κατσιφαράκης).

Δόξα Παχιανών (Άλκης Δημήτρης – Χρήστος Αθανασίου): Σκουμπάκης, Κουνέτας, Μαράκης, Βόκρι, Κουρνιδάκης, Χατζημαρινάκης (82′ Αναστασόπουλος), Περράκης, Ντάλιος (66′ Κουβαριτάκης), Κορωνάκης (86′ Βενέτης), Χριστοφής, Γκιόκα.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden