“Πρώτη” για Πάγκαλο και Ζαχαράκη

Παλαιόχωρα | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 11:05

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη νέα τους ομάδα πραγματοποίησαν στο φιλικό απέναντι στον Πλατανιά οι Ντίνος Πάγκαλος και Βασίλης Ζαχαράκης. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτό το παιχνίδι που διεξήχθη στο Μάλεμε, η Παλαιόχωρα αναμετρήθηκε κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, τον Πλατανιά, με τον Αστέριο Θέμελη να βλέπει για πρώτη φορά την αγωνιστική κατάσταση των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ο Πάγκαλος που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Πλατανιά σε τρεις διαφορετικές θητείες έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Ζαχαράκης πέρασε ως αλλαγή (αντί του Κυριλλίδη) στην επανάληψη. Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, να “γνωρίσουν” επί της ουσίας τους συμπαίκτες τους και γενικότερα να μπουν στο κλίμα της ομάδας λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Κατά τ’ άλλα, στην Παλαιόχωρα υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αφού μάλιστα πριν γίνει το 1-1, ο Μανουσάκης είχε την ευκαιρία να σημειώσει από το σημείο του πέναλτι το 2-0, σκορ που θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Γενικότερα, η ομάδα του Αστ. Θέμελη στάθηκε καλά, δείχνοντας μια βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον τελικό του Σούπερ Καπ. Στην επανάληψη, είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς πίεσε, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 3-1. 

Estrella