Πρώτη αποστολή σε Υμηττό απέναντι σε Αμύντα

ΟΑΧ | 26 Οκτωβρίου 2018, 17:44

Την πρώτη αποστολή στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/10) ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, παίζοντας στο κλειστό του Υμηττού απέναντι στον Αμύντα.

Η γυναικεία ομάδα του Μάνου Μανουσάκη ξεκινά τις υποχρεώσεις της, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο. Πρώτος αγώνας είναι απέναντι στον Αμύντα, τον οποίο ο κόουτς της Αντισφαίρισης χαρακτηρίζει ως αρκετά δύσκολο.

«Πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια πολύ δυνατή έδρα και με μια ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Στόχος, όπως σε κάθε παιχνίδι, είναι να πάμε να κερδίσουμε πρωτίστως και σιγά σιγά να παίζουμε το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα το δείχνουμε. Σίγουρα μια πρεμιέρα έχει άγχος και νευρικότητα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θα το αφήσουμε πίσω για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Καλή αρχή με υγεία για όλες τις ομάδες και τις παίκτριες και εύχομαι επιτυχίες για την ομάδα του Ο.Α. Χανίων», είναι οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΟΑΧ.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Ψυχογιού, Παπαμαρκάκη, Πρασιανάκη, Βασιλογιαννάκη, Γαλανάκη, Παπαδάκη, Δεληγιάννη, Φωτιάδη, Δρικάκη, Κουφογιάννη και Σκουμπάκη.

zgas

Rabona ad