Πρώτες κρίσεις για το ξεκίνημα: “Δυνατός” ο Πλατανιάς, “ψάχνεται” ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Football League 12 Νοεμβρίου 2018, 12:09

Αντίθετο είναι το ξεκίνημα για τις δύο χανιώτικες ομάδες στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια ο Πλατανιάς είναι αήττητος με συγκομιδή 7 βαθμούς και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει μπορέσει να περισυλλέξει έναν βαθμό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σίγουρα, στον Πλατανιά υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο έχει ξεκινήσει η σεζόν, με την ομάδα να δείχνει και στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας ότι άξιζε τη νίκη, έχοντας μια εξαιρετική απόδοση.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν έχει μέχρι στιγμής την βαθμολογική συγκομιδή που θα άξιζε και, κυρίως, που θα περίμενε να έχει, με απολογισμό μία ισοπαλία, αν και ειδικότερα στο ματς των Τρικάλων, είχε τεράστια ατυχία, καθώς ενώ δημιούργησε περισσότερες από 10 ευκαιρίες(!), δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί κάποια σε γκολ.

Από εκεί και πέρα, ζήτημα για τις δύο ομάδες είναι να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ο Πλατανιάς θέλει, ασφαλώς, να συνεχίσει στον ρυθμό που βαδίζει μέχρι σήμερα, δείχνοντας πολύ δυνατός, αλλά και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θέλει να αφήσει οριστικά πίσω το άσχημο ξεκίνημα και να δείξει την πραγματική αξία που έχει σαν ομάδα, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.

Επόμενα παιχνίδια τους, Απόλλων Πόντου εκτός και Βόλος εντός έδρας, για την 4η αγωνιστική.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad