Πρώτες θέσεις για τα Χανιωτάκια στη Σίνδο

Πινγκ Πονγκ | 12 Μαρτίου 2019, 20:29

Στον έβδομο φετινό τελικό, από τα συνολικά εννέα αναπτυξιακά πρωταθλήματα πινγκ πονγκ που έχουν διεξαχθεί φέτος, πήρε μέρος η Ζωή Καζάκου. Αυτό συνέβη στη Σίνδο, με τη Χανιώτισσα αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας να ηττάται με 3-2 από την Βασιλική Μπουλά από τη Χίο στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Εκτός της Καζάκου, στο πρωτάθλημα πήραν μέρος άλλα 4 παιδιά από τα Χανιά, η Γιώτα Κοτζαμιχάλη που αγωνίζεται στον Π.Κ.Δ. Ταύρου και οι Θεανώ Βεργεράκη, Ζωή Αγγελίδου και Ανδρέας Βαμιανάκης από τον ΟΑΧ.

Αναλυτικά, η ενημέρωση από τον ΟΑΧ είναι η εξής:

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι Χανιώτες αθλητές στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξήχθη στη Σίνδο και το οποίο ήταν παράλληλα το 9ο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Επιτυχίες, που δηλώνουν οι πρώτες θέσεις που κατέλαβαν στις κατηγορίες που πήραν μέρος, με καλύτερη τη 2η από τη Ζωή Καζάκου.

Πιο συγκεκριμένα, η Χανιώτισσα αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αγωνίστηκε στον έβδομο φετινό της τελικό, χάνοντας με 3-2 από την Βασιλική Μπουλά από τη Χίο. Η Καζάκου έχει καταφέρει αυτή τη χρονιά στην κατηγορία των παγκορασίδων να αναδειχθεί δύο φορές νικήτρια, ενώ έχει αγωνιστεί σε πέντε ακόμα τελικούς.

Από εκεί και πέρα, επόμενη καλύτερη θέση ήταν από την Γιώτα Κοτζαμιχάλη που αναδείχτηκε 4η στις νεανίδες ενώ ακολούθησαν στην 5η και την 6η θέση αντίστοιχα στις κορασίδες οι Θεανώ Βεργεράκη και Ζωή Αγγελίδου. Οσον αφορά, τέλος, τον Ανδρέα Βαμιανάκη, βρέθηκε στη 13η θέση στους παμπαίδες.

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana