Πρώτες αντιδράσεις για τον ορισμό σε 5ο όμιλο: «Παραμονή και όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

Παλαιόχωρα | 6 Σεπτεμβρίου 2018, 16:05

Η ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής, καθώς και η δημιουργία μιας καλής ομάδας είναι οι στόχοι της Παλαιόχωρας για τη νέα σεζόν, μετά την γνωστοποίηση ότι τοποθετήθηκε στον 5ο όμιλο. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Oπως ήταν αναμενόμενο το σενάριο που ήθελε τις ομάδες της Κρήτης και του Πειραιά να δημιουργούν έναν όμιλο επιβεβαιώθηκε.

Ο ΑΟΠ, λοιπόν, θα προσπαθήσει μέσω σκληρής δουλειάς να “κλειδώσει” όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία σ’ έναν όμιλο “φωτιά”. Πολλές ομάδες έχουν φροντίσει να δυναμώσουν το ρόστερ τους κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού γεγονός που θα κάνει τη μάχη της σωτηρίας ακόμα πιο μεγάλη.

Η χανιώτικη ομάδα που ουσιαστικά τώρα “χτίζεται” θα κοιτάζει κάθε αγώνα ξεχωριστά και με “ορθόδοξο” ποδόσφαιρο θα προσπαθεί να ικανοποιεί το φίλαθλο κόσμο της. 

Υπενθυμίζονται οι ομάδες που συμπληρώνουν μαζί με την Παλαιόχωρα τον 5ο όμιλο είναι οι εξής: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Επισκοπή, ΠΟΑ, Γιούχτας, ΟΦ Ιεράπετρας, Κερατσίνι, Εθνικός, Ατρόμητος Πειραιά, Αμπελακιακός, ΑΕ Νεάπολης, Ιωνικός και Προοδευτική.

Estrella