Πρώτα “χαμόγελα”, αλλά η γκίνια συνεχίζεται

Χανιά | 24 Νοε 2018, 23:55

Τα πρώτα χαμόγελα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθαν για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό απέναντι στον Ηρόδοτο, όπου η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν κράτησαν μέχρι τέλους…

Η φετινή γκίνια συνεχίζεται για τη χανιώτικη ομάδα αφού είδε δύο από τα βασικά στελέχη της να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών. Η αρχή έγινε με τον Παπαχρήστο που αποχώρησε στο ημίχρονο, αφού έδειξε να έχει πρόβλημα στα δάκτυλα του ποδιού έπειτα από πάτημα αντιπάλου, ενώ η συνέχεια περιλάμβανε την αναγκαστική αποχώρηση του Σιμόν στο δεύτερο ημίχρονο με πόνους στα πλευρά από σύγκρουση με αντίπαλο.

Στο κομμάτι αυτό, των τραυματισμών, η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τη χανιώτικη ομάδα με τη λίστα να μεγαλώνει… Ο Σελινιωτάκης σε φιλικό με τον Ηρόδοτο υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και έμεινε αρκετό διάστημα εκτός, ενώ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά υπέστη ελαφρά διάσειση που τον άφησε εκτός “μάχης” με τον Ηρόδοτο. Ακολούθησε παραμονές του ματς Κυπέλλου με την Ερμιονίδα ο Καραγιάννης, μένοντας μερικές εβδομάδες εκτός, ενώ σοβαρότερα ήταν τα πράγματα με τον Αρναούτογλου, που τραυματίστηκε σε προπόνηση και έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Σε περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού του είναι και ο νεαρός Κεχαγιάς.

Από εκεί και πέρα από το ματς της πρεμιέρας εκτός με πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Χαλκιαδάκης, ο Ρίσκι έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού για 4-5 εβδομάδες, ενώ λόγω προβλημάτων εκτός έμειναν με Ηρόδοτο οι Μαλόνγκα και Βρεττός.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad