Πρώτα πλάνα και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο

Πλατανιάς | 11 Αυγούστου 2018, 13:50

Στο γήπεδο για προπόνηση βρέθηκαν την Παρασκευή για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, έχοντας ολοκληρώσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Οπως φαίνεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες που ανάρτησε η ΠΑΕ, παρόντες σε αυτή την πρώτη συνάντηση ήταν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν παιδιά από την Κ20 αλλά και παίκτες που αποτελούν μεταγραφικές προσθήκες, όπως ο τερματοφύλακας Σικαλιάς.

Κατά συνέπεια, ο Πλατανιάς μπαίνει σε ρυθμό αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ξεκινώντας τις προπονήσεις του για τη νέα σεζόν και απομένει να ξεκαθαρίσει αν τυχόν θα αποφασίσει να πραγματοποιήσει σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας ή του εξωτερικού το δεύτερο και πιο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο Πλατανιάς.

Η σχετική ενημέρωση για την προπόνηση που δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα είναι η εξής:

«Την Παρασκευή (10/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επειτα από την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών τεστ, ήρθε η ώρα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, της οποίας το πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, αφού καλωσόρισε τους παίκτες, στη συνέχεια τους ανέλυσε το πρόγραμμα για το πρώτο διάστημα των προπονήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από την πρώτη κιόλας μέρα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός επέμενε στη χρήση της μπάλας, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος μιλώντας με τους συνεργάτες του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση των παικτών του, καθώς και για τη φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση, παρά το γεγονός ότι είχαν μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης».

Δείτε φωτογραφίες

1

2

3

5

7

8

9

10

11

13

6

14

Estrella
Auto KCS

Rabona ad