Πρόταση γάμου στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Ποδόσφαιρο 18 Οκτωβρίου 2019, 12:45

Αγωνιστικό, δυναμικό, ταλαντούχο, ερασιτεχνικό, επαγγελματικό, φαντασμαγορικό αλλά και ρομαντικό θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το φετινό Socca που εξελίσσεται στο Ρέθυμνο.

Αντε όλα τα υπόλοιπα, αλλά και ρομαντικό από πού και ως πού…

Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, εκεί που οι θεατές είχαν χαλαρώσει, το κλίμα είχε ηρεμήσει και η Ουαλία ετοιμαζόταν να υποδεχθεί τη Λιθουανία, μια ψηλή μελαχρινή γυναίκα εμφανίζεται στη σέντρα του γηπέδου. Κανείς όμως δεν προβληματίστηκε, οι παίκτες συνέχιζαν την προετοιμασία τους μέχρι που ένας από όλους γονατίζει μπροστά της. Να πώς το κλίμα του γηπέδου από αθλητικό, γίνεται αμέσως ρομαντικό…

Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής, Σαγιούνας Σάβισκας, γονατίζει, χαμογελά και βγάζει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από τη τσέπη του. Η κοπέλα σαστίζει, απομακρύνεται μερικά βήματα, χαμογελάει και ξαναπλησιάζει.

Η απάντηση είναι αναμενόμενη: «ΝΑΙ»! Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε…

Οι θεατές αποθεώνουν την τολμηρή πρόταση του Σάβισκας, ενώ μόνο ο Ενρίκε θα ήταν ο κατάλληλος για να απογειώσει την ατμόσφαιρα με το hero να παίζει σε όλα τα μεγάφωνα και να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Οφείλεται να σημειωθεί ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς και στο περσινό Socca στην Πορτογαλία είχε συμβεί αντίστοιχο γεγονός, με τον Πασχάλη Ξάνθο, μέλος του τεχνικού τιμ της ελληνικής ομάδας να ζητά το χέρι της αγαπημένης του.

Η θετική ενέργεια του νησιού, η αύρα της διοργάνωσης, «λίγο ρακί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» ελπίζουμε να φέρει μόνο ευτυχία και τύχη στο νέο ζευγάρι…

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad