Πρόσληψη Διευθυντή Ανάπτυξης ποδοσφαιρικού τμήματος (Μάριο Μπράνκο) στον ΠΑΟΚ

Super League 1 23 Αυγούστου 2018, 17:12

Ενα ακόμα πρόσωπο σε οργανωτικό πόστο προσλαμβάνεται στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Μάριο Μπράνκο που αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Μάριο Μπράνκο ήταν ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ και εντάσσεται στον ΠΑΟΚ, «με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο στη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ εντάσσεται στον Σύλλογο με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου.

Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες διαχείρισης των ποδοσφαιριστών και η παράλληλη ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δυναμικής και της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του Συλλόγου μας υποχρεώνουν συνεχώς να ενισχύουμε και το στελεχιακό δυναμικό με έμπειρους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο Μπράνκο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad