Πρόκριση στους “8” σε βάρος του Χάλη (3-1)

Χάλης Τιτάν | 4 Δεκεμβρίου 2019, 19:15

Ο Τιτάν είναι ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Χανίων. Η ομάδα από τις Καλύβες κατάφερε να επικρατήσει του Χάλη με σκορ 3-1 στον αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη το μεσημέρι στο Νιο Χωριό.

Στο 68’ ο Μαρκάκης μείωσε σε 2-1 για τον Χάλη, με την ομάδα από το Βαρύπετρο να δείχνει σε εκείνο το σημείο πως θα μπορούσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση, στο 70′, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όπου ο Χατζηγρηγορίου κατάφερε να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ για τον Τιτάνα με το γκολ που πέτυχε στο 10ο λεπτό, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Μαρινάκης στο 64′.

Να σημειωθεί πως ντεμπούτο σε αυτό το παιχνίδι πραγματοποίησε ο Απόστολος Τζόκας, που είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Παλαθούρα στον πάγκο του Τιτάνα.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος. Βοηθοί: Αναστασάκης – Πέτσας

Τιτάν (Απόστολος Τζόκας): Ανδρεαδάκης, Αρτσιδάκης, Μπικάκης, Ντακάκης, Κουνδουράκης, Πατσαρίκας (75’ Δρίβαλος), Καζάκος (50’ Τζερεμές), Ποντίκας, Σεράναϊ (78’ Μυλωνάκης), Μαρινάκης (86’ Κουγεντάκης), Χατζηγρηγορίου

Χάλης (Γιώργος Σπαράκης): Τραχαλάκης, Ξηρουχάκης, Σταφύλοφ Β., Μαρκάκης, Αστροπαλίτης (73’ Μαραγκουδάκης), Βασιλείου, Βαλάρης, Αδαμόπουλος, Μεγαλακάκης (46’ Μαναρώλης), Λενταράκης (46’ Σαχμπατζίδης), Σταθάκης (78’ Κουφάκης)  

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad