Πρόκριση στην παράταση με Γανωτή

Παλαιόχωρα Απόλλων | 11 Δεκεμβρίου 2019, 18:14

Στην παράταση κρίθηκε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για τη φάση των "16" στο Κύπελλο Χανίων, με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα από τον Αη Γιάννη καταφέρει να φτάσει στη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γανωτής στον 92ο λεπτό, δηλαδή με την έναρξη της παράτασης, ένα γκολ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι παρουσίασε, όπως αναμενόταν κιόλας, μεγάλο ενδιαφέρον, με φάσεις εκατέρωθεν και την Παλαιόχωρα να προσπαθεί από την πλευρά της να φτάσει στον γκολ, χωρίς επιτυχία. Από την άλλη, ο Απόλλων ήταν πιο ουσιαστικός, καταφέρνοντας να κάνει γκολ την ευκαιρία με τον Γανωτή.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας περιλάμβανε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ, ένα σε κάθε ημίχρονο για την γηπεδούχο ομάδα της Παλαιόχωρας ενώ οι δυο ομάδες ζήτησαν από τον διαιτητή Γιαννουλάκη ένα πέναλτι το οποίο δεν τους δόθηκε.

Ο Απόλλων στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει την Θύελλα, ενώ η Παλαιόχωρα στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα πλέον.

Panigirismoi Apollon Kantanos

Η φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Απόλλωνα στα αποδυτήρια του γηπέδου στην Κάντανο.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης. Βοηθοί: Κουρκουμελάκης – Κωσταμένα

Παλαιόχωρα (Τάκης Διακάκης): Χαραλαμπίδης, Κοντάκης, Αγγελίδης, Ζαφειρίου, Πότσι, Λίτσος, Τσάτσος (95’ λ.τρ. Λιτσαρδάκης), Λαλάς, Αθανασιάδης, Μανουσάκης (46’ λ.τρ. Χουσεΐνογλου), Τζαγκαράκης

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Ταταράκης, Γκούντελος (119’ Γαλανίδης), Μαρκουλάκης (100’ Μποτωνάκης), Κυτράκης, Γανωτής, Νταγκουνάκης, Καραμπινάκης, Μποντούρι (91’ Ακ. Ψαράκης), Μ. Ψαράκης (110’ Τσώλης), Πατελάκης (82’ Παπαδάκης)

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad