Πρόκριση με 3-0 επί του Ιδομενέα

Μινώταυρος Ιδομενέας | 11 Δεκεμβρίου 2019, 17:59

Ο Μινώταυρος σφράγισε την παρουσία του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων. Το συγκρότημα του Γιώργου Πανίδη νίκησε στις Μουρνιές με 3-0 τον Ιδομενέα. Τιχομίροφ, Θάνος και Τζωρτζάκης οι σκόρερ.

Οι “πράσινοι” χτύπησαν σε καίριο σημείο στο τέλος του ημιχρόνου και με κεφαλιά του Τιχομίροφ στο 44′ μετά από σέντρα του Δημητρίου, πήραν προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 72′ με πλασέ του Θάνου διπλασιάστηκαν τα τέρματα του Μινωταύρου ενώ το τελικό 3-0 έγινε με σουτ του Τζωρτζάκη στο 88′ κι ενώ ο ίδιος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μαραβελάκης – Χρ. Γιαννουλάκης

Mινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης (84′ Μαντσέλλι), Φανδριδάκης, Χρυσός, Μπίλλης, Θάνος, Χαλιβελάκης, Ζαγκουντίνος (73′ Κοσμαδάκης), Τιχομίροφ, Γιαννουδάκης (63′ Βουρτσάνης), Δημητρίου (76′ Τζωρτζάκης)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γύπαρης, Χριστόπουλος, Πρέζια (68′ Σπ. Μπιτζανάκης), Αφράτης, Αγιασμενάκης (61′ Καστρινάκης), Τρουλλινός, Νικολάου, Παπαδημητρίου (52΄Κοκοτσάκης), Ε. Μπιτζανάκης, Ντουντουνάκης (18′ Καλαϊτζάκης), Καραταράκης

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad